Er du både en inspirerende holdspiller og en anerkendende leder?

1. juni 2021

Center for Forældreskab søger programleder.

Er du stærk i at omsætte forskningsbaseret teori til praksis? Har du viden om familie- og børneområdet? Og har du solid erfaring med projekt- og programledelse? Så er du måske den nye programleder til Center for Forældreskab (CEFO). 

I CEFO arbejder vi hver dag for at sikre, at alle børn får en god start på livet, og at alle forældre får en tryg start med et nyt liv i familien. Det gør vi blandt andet ved at udvikle og implementere forældreprogrammer fra den første idé og til kurserne er i drift. Vi har netop sikret finansiering af et projekt, hvor der skal udvikles et nyt koncept for fødsels- og forældreforberedelse, og her mangler vi en programleder, der skal drive projektet over de næste 18 måneder.

Hvem er du?

Ud over at du skal være programleder på projektet, har vi også brug for en daglig leder for et tværfagligt team af dedikerede fagpersoner. Du skal samtidig være med til at realisere, at CEFO over de næste år vokser sig større og stærkere. Du bliver derfor en nøglefigur i udviklingen af CEFO, hvor du skal være bindeleddet i samarbejdet mellem organisationens fagligt stærke medarbejdere og bestyrelsen. Du skal have evnerne til at drive og udvikle et kreativt og stærkt arbejdsfællesskab i en ret uformel organisation med klar rollefordeling, stram opgavestyring og mange deadlines.

Vi håber derfor, at du har:
• solid erfaring med projekt- eller programledelse.
• indgående kendskab til familieområdet og børns udvikling i teori og praksis – og gerne med familier i udsatte positioner.
• et strategisk blik for både udvikling og drift.
• erfaring med fundraising, økonomistyring, evaluering og kvalitetssikring.
• Interesse for voksenpædagogik og digitale læreprocesser.
• erfaring fra en forskningsbaseret arbejdsplads, hvor teori omsættes til praksis.
• en lang videregående uddannelse inden for psykologi, sundhedsvidenskab eller tilgrænsende områder.

På det personlige og ledelsesmæssige plan søger vi en positiv, inspirerende og støttende holdspiller, som bevidst sætter sin anerkendende ledelsesstil i spil. Du skal være god til at aflæse mennesker og stemninger, hvilket betyder, at du forstår, hvornår du skal være lydhør og ydmyg, ligesom du forstår, hvornår du skal være vedholdende og skære igennem. Du skal interessere dig for at skabe et godt arbejdsmiljø, som øger både trivslen og arbejdsglæden, samtidig med at der skabes store resultater. Hvis du samtidig er modig og tør gå nye veje, som andre får lyst til at følge, er der helt sikkert et match.

Det praktiske

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. Du ansættes i 18 måneder med mulighed for forlængelse – du kommer selv til at få indflydelse på forlængelsen, hvis du i samarbejde med dine kolleger lykkes med at fremtidssikre organisationen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulenterne John Andersen på tlf. 29245679 eller Else Guldager på tlf. 27289201. Du kan også kontakte formand for bestyrelsen Karen Koefoed på 30163915.

Ansøgningen med CV sendes i et dokument til bestyrelsesformand Karen Logo-Koefoed på kk@cefo.dk senest fredag d. 11. juni 2021. Vi holder samtaler i perioden d. 21.- 25. juni i CEFO på Vesterbro. Stillingen skal besættes fra d. 1. august 2021.