Flere børnebøger og forældrehæfter er på vej til familier i Grønland

Anden omgang i det grønlandske bogprojekt er nu halvvejs, og de første to bøger og forældrehæfter er sendt på et skib til Grønland. Der er nu udarbejdet i alt seks børnebøger i bogserien om Manumina. De sidste to bøger i serien forventes at ankomme til Grønland i efteråret.

”Manuminas krop” er en pegebog for de mindre børn, og i forældrehæftet ”Dit barns krop” behandles tematikker som krop, børns seksualitet, grænser og mangfoldighed.

”Manumina starter i skole” og forældrehæftet ”Dit barn starter i skole” indeholder idéer til, hvordan man kan støtte sit barn i at få en god start i skolen, og vil blive uddelt til alle børn, som starter i skole til august 2020.

Forfatter Miiannguaq Olsvig har skrevet de grønlandske børnebøger. Center for Forældreskab har fortolket den danske tekst samt udarbejdet teksterne til forældrehæfterne. Kunuunnguaq Fleischer har oversat. Christian Rex har illustreret børnebøgerne og Christina Carlsen fra Eks-Skolens Grafisk Design og Tryk har layoutet alt materialet.

Bøgerne er finansieret af PAARISA, Rotary og Fredrik og Emmas Kraghs mindelegat.

Læs mere om børnebøgerne og forældrehæfterne.